DoYouKno
Slet din konto
Senest opdateret: 23. august 2026
Du kan selv slette din DoYouKno-konto fra appen:
- Åbn Profil i DoYouKno.
- Åbn Indstillinger.
- Vælg Slet konto.
- Bekræft sletningen.
Når kontoen slettes, fjernes kontoen og dens tilknyttede spildata permanent. Oplysninger, som vi er retligt forpligtede til at opbevare, kan blive opbevaret i den krævede periode.
Kan du ikke åbne appen?
Send en anmodning fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, til support@doyoukno.com. Angiv dit brugernavn, så vi kan identificere kontoen. Vi kan bede om yderligere bekræftelse for at beskytte din konto.
